Thank you to KC Magazine for our newest Design Excellence Awards!

 

This living room remodel was one of our winners.  Not only do we love the “After” (it is just what the homeowners were wanting!), but it is such a far cry from the “Before.”

“BEFORE”

After discovering the style that our client wanted the space to have, construction began.  The fireplace was removed to open the living room up to the kitchen for a brighter, happier space.  The fireplace was then relocated to the opposite wall.  A double-sided box was selected and installed so fires could also be enjoyed from the den.  Wow, what a difference!

“AFTER” We added additional lighting, a light mantle, refinished the floor and created a better furniture layout.

“AFTER” Another view to highlight the chandeliers.  We love all of the furnishings we found.  Each chosen for different and specific reasons, they really make the space light and comfy.

 

Be the first of your friends to “like” us on facebook
For more information about Tran + Thomas Design Studio